Bestel informatie

Altijd bij u in de buurt

U kunt afhalen bij onze 14 filialen zodat u nooit ver hoeft te rijden om de artikelen op te halen. De adres gegevens van de filialen krijgt u van ons in het contract.

Bezorgen en ophalen

Mogelijk vanaf het minimale bestelbedrag van € 100,00 incl. BTW.Voor het bezorgen en ophalen in heel Noord en Zuid-Holland en 20 km rond Nijkerk, best en Hilversum rekenen wij € 37,50 incl. BTW. Daarna € 0,75 per extra gereden km.

Duidelijk

Alle prijzen zijn inclusief BTW, wij hanteren geen borgstelling en de minimale huursom is
€ 50,00.

Betaling

Betalen kan op verschillende manieren; het makkelijkste is een ideal betaling de betaal link staat in het contract. U kunt het bedrag ook ondervermelding van een factuurnummer aan ons overmaken.
Hebben wij geen betaling ontvangen vragen wij er contant om bij het bezorgen of ophalen!

Verzorgde attracties:

Wij verzorgen alle attracties met personeel door heel Nederland. Wij rekenen geen transportkosten!
U kunt bijvoorbeeld ook één verzorgde attractie boeken dan kunnen wij andere attracties voor de losse huurprijs meenemen en kosteloos op en afbouwen.

Gemakkelijk bestellen

Reserveren kan via deze website of: U belt ons op ons centrale telefoonnummer 06-50252020(7 dagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur!) noemt het door u gewenste artikel, de gewenste huurdatum en het voor u meest gunstige afhaaladres.U krijgt een bevestiging met alle gegevens van het filiaal. ook kunt u mailen naar info@attractieverhuurdewitte.nl. Reserveren is noodzakelijk. Last-minute boekingen (vooral bij geboorteartikelen) zijn natuurlijk mogelijk. 

U wilt afhalen

U krijgt circa 3 dagen voor de huurdatum een telefoontje van ons verhuurpunt om de afhaal- en terugbrengtijden af te spreken. U kunt natuurlijk ook het filiaal zelf drie dagen van te voren even bellen. Belangrijk bij afhalen is het meenemen van de bevestiging en een geldig legitimatiebewijs.

U wilt laten bezorgen

U krijgt circa 3 dagen voor de huurdatum een telefoontje van ons verhuurpunt om de bezorg- en ophaaltijden af te spreken. U kunt natuurlijk ook het filiaal zelf drie dagen van te voren even bellen.

Opbouw doet u zelf

U krijgt een prima schriftelijke instructie. Het is slechts tien minuten werk, en dat kan door iedereen gedaan worden.

Huurperiode

Alle huurprijzen gelden voor een dag m.u.v. de geboorteartikelen. De prijzen hiervan zijn voor 5 dagen. Een Abraham of Sarah huurt u voor 2 dagen.

Voordelig meer dagen huren

U betaalt de tweede dag slechts 50% en elke volgende dag 50% van de huursom.

Algemene voorwaarden

Download als PDF